Niks moet en bijna alles mag.

De BSO heeft bij ons als doel, kinderen een pedagogisch verantwoorde uitdagende vrije tijdsbesteding te bieden voor en/of na schooltijd.

Een dag op onze BSO

Warm ontvangst

Na binnenkomst bij BeeKidzzZ, zullen de kinderen aan tafel aanschuiven voor de warme maaltijd en/of een snack. Tijdens het eten zal de pedagogisch werker vragen hoe het op school was en of iemand wat wil vertellen over school; een stukje persoonlijke aandacht.

Niks moet en bijna alles mag

Na het eten is het vrij spelen. Alle kinderen mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Er worden zowel binnen- als buitenactiviteiten aangeboden. Hoewel we een globale dagindeling hebben gaan we vooral in op de behoefte van het kind met betrekking tot eet-, drink-, en speelgedrag. We houden zoveel mogelijk rekening met de individuele wensen van het kind. Naschoolse opvang is immers de vrije tijd van kinderen die ze op een leuke en uitdagende manier bij de BeeKidzzZ kunnen doorbrengen.

Kinderen zijn niets verplicht maar mogen zelf kiezen of ze wel of niet aan een activiteit deelnemen. Onze pedagogische medewerkers zullen wel proberen uw kind te stimuleren en motiveren om gezellig mee te doen met een door hun verzorgde activiteit.

Boordevol ruimte

Op de BSO zijn er verschillende ruimtes en hoeken waar de kinderen zich alleen of met een paar vriendjes kunnen terugtrekken. Ze kunnen binnen en/of buiten spelen. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, er is ruimte voor hobby-ontwikkeling en er zijn allerlei spelletjes en knutselmaterialen.

Onze groepen

Er zijn 2 BSO-groepen in het Wespennest; de Hommels en de Wespen. Er kunnen maximaal 56 kinderen geplaatst worden, onder begeleiding van 6 vaste pedagogisch werkers. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, te weten 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar.
Na school waar de kinderen van alles en nog wat moeten, kunnen ze zich bij BeeKidzzZ rustig ontspannen. Niks moet en bijna alles mag.

Wilt u vrijblijvend meer informatie, of uw kind bij ons inschrijven?