Een dag op BeeKidzzZ

Een dag op BeeKidzzZ…

6:30-9:00 De kinderen zijn welkom en worden opgevangen op de KDV-groepen. Ouders kunnen de jas en de schoenen in de eigen luizenzak zetten en het kind aan de pedagogisch werker overdragen.

9:00 Alle kinderen gaan naar de eigen stamgroep om vrij te mogen spelen of gaan aan tafel met een boekje of speelgoed.

09:30 De kinderen krijgen een fruithapje en wat te drinken. Het fruit wordt door een leidster gesneden en op een groot bord gelegd, waarbij de kinderen een stukje fruit mogen prikken met een plastic vork en dan doorschuiven naar het kind wat naast hun zit. Dit wordt gedaan ter bevordering van het leren omgaan met elkaar en samen delen.

10:00 Een poosje na het fruithapje worden de kinderen verschoond en doen de oudere kinderen zelf een plasje. Daarna mogen de kinderen vrij spelen of wordt er aan activiteit aangeboden. Bij droog weer, zullen de kinderen ook buiten spelen.

11:30 De kinderen gaan aan tafel zitten voor de broodmaaltijd. Bij het eerste broodje krijgen de kinderen de keuze uit hartig beleg. Daarbij valt te denken aan smeerkaas, worst, etc. Bij het tweede broodje mogen de kinderen uit zoet beleg kiezen. Hierbij valt te denken aan jam, hagelslag etc.

12:00 De kinderen worden verschoond en doen een plasje. Daarna maken de kinderen zich klaar om te gaan slapen. De peuters pakken hun slaapkleren of slapen in hun ondergoed. De dreumesen worden geholpen door de leidsters met uitkleden en spullen pakken.

14:30 De kinderen worden wakker gemaakt en worden allen verschoond en gaan een plasje doen. De kinderen die zichzelf kunnen aankleden doen dat en de andere kindjes worden hierbij geholpen.

15:00 Het is tijd voor de warme maaltijd. Er worden liedjes gezongen voor het eten met de pedagogisch werkers en de kinderen. Daarna mogen de kinderen beginnen aan de warme maaltijd. Na het eten krijgen de kinderen een beker water of rosevicee. Na het eten mogen de kinderen weer een activiteit kiezen of wordt er in de kring een verhaal voorgelezen of een spel gespeeld. Eventueel mogen ze weer buiten spelen.

17:00 De kinderen mogen worden opgehaald. De kinderen die nog niet zijn opgehaald, krijgen een lichte snack en wat te drinken.

18:00 De kinderen die nog niet zijn opgehaald, helpen de leidsters mee met opruimen. Daarna worden de kinderen verschoond en doen de oudere kinderen zelf een plasje. Als de kinderen klaar zijn gaan mogen ze vrij spelen totdat ze worden opgehaald.

19:00 Alle kinderen zijn opgehaald, sluitingstijd BeeKidzzZ…

Copyright Beekidzzz bv. All rights reserved. | Privacy | Algemene voorwaarden