Onze bijenkorf

BeeKidzzZ ligt midden in een woonwijk. Het pand ligt naast de Europaschool en onze riante buitenspeelruimte grenst aan het schoolplein van Montessorischool Cascade en De kleine wereld.

Kinderdagverblijf BeeKidzzZ… is een tweede thuis voor kinderen. De stamgroepen van het kinderdagverblijf zijn gelegen op de begane grond. Deze zijn zo ingedeeld, dat er diverse activiteiten aangeboden kunnen worden. Elke groep heeft een eigen stilte ruimte; deze functioneren als een slaapkamer waar ieder kind in zijn eigen vaste bedje slaapt.

De BSO-groepen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. De BSO bestaat uit twee vaste stamgroepen. Op de verdiepingen is er volop extra ruimte; deze zijn dan ook ingericht als lounge-rooms. Zo bevat de eerste verdieping een luxe bioscoopzaal en een cybercafé. Hier kunnen de kinderen relaxed genieten van een film en/of actief deelnemen aan de kookactiviteiten/cyberen. Op de bovenste verdieping zijn er twee vleugels gecreëerd, te weten een Girls Beauty Spa en een Boyzzz Lounge Room. De ruimtes spreken al voor zich…….voor ieder wat wils bij BeeKidzzZ!

BeeKidzzZ biedt plaats aan 108 kinderen en voldoet aan alle eisen conform de Wet Kinderopvang 2005 en Bouwbesluit 2003.

Copyright Beekidzzz bv. All rights reserved. | Privacy | Algemene voorwaarden