Dagrooster

Een dag op BeeKidzzZ…

6:00-8:00 De kinderen zijn welkom en worden opgevangen in de algemene hal. Ouders kunnen rustig afscheid nemen, waarna de kinderen in de hal verder spelen tot ze naar de groep gaan.

8:00 De kinderen gaan naar de groep. De kinderen worden dan verschoond of gaan een plasje doen op de w.c.

8:30 We beginnen met een activiteit. De activiteit varieert van knutselen, puzzelen, verven, knippen en plakken tot aan een thematisch verbonden activiteit.

09:30 De kinderen krijgen een fruithapje en wat te drinken. Het fruit wordt door een leidster gesneden en op een groot bord gelegd, waarbij de kinderen een stukje fruit mogen prikken met een plastic vork en dan doorschuiven naar het kind wat naast hun zit. Dit wordt gedaan ter bevordering van het leren omgaan met elkaar en samen delen.

10:00 Een poosje na het fruithapje worden de kinderen weer verschoond en doen de oudere kinderen zelf een plasje. Daarna mogen de kinderen vrij spelen. Bij mooi weer, gaan de kinderen ook buiten spelen.

11:30 De kinderen gaan weer aan tafel zitten voor de broodmaaltijd. Bij het eerste broodje krijgen de kinderen de keuze uit hartig beleg. Daarbij valt te denken aan smeerkaas, worst, etc. Bij het tweede broodje mogen de kinderen uit zoet beleg kiezen. Hierbij valt te denken aan jam, hagelslag etc.

12:00 De kinderen worden verschoond en doen een plasje. Daarna maken de kinderen zich klaar om te gaan slapen. De peuters pakken hun slaapkleren of slapen in hun ondergoed. De dreumesen worden geholpen door de leidsters met uitkleden en spullen pakken.

14:30 De kinderen worden wakker gemaakt en worden allen verschoond en gaan een plasje doen. De kinderen die zichzelf kunnen aankleden doen dat en de andere kindjes worden hierbij geholpen.

15:00 De kinderen krijgen eerst een lichte snack en wat te drinken, waarna ze weer vrij mogen spelen. Als het mooi weer is gaan de kinderen weer naar buiten. Zo niet, bieden de leidsters binnenshuis een activiteit aan.

16:00 Het is tijd voor de warme maaltijd. Er worden liedjes gezongen voor het eten met de pedagogisch werkers en de kinderen. Daarna mogen de kinderen beginnen aan de warme maaltijd. Na het eten krijgen de kinderen een beker water of rosevicee.

16:30 De kinderen mogen worden opgehaald. Na het eten mogen de kinderen weer een activiteit kiezen of wordt er in de kring een verhaal voorgelezen of een spel gespeeld.

17:30 De kinderen die nog niet zijn opgehaald, helpen de leidsters mee met opruimen. Daarna worden de kinderen verschoond en doen de oudere kinderen zelf een plasje. Als de kinderen klaar zijn gaan ze met de leidsters mee naar de hal, waar ze vrij kunnen spelen totdat ze worden opgehaald.

19:00 Alle kinderen zijn opgehaald, sluitingstijd BeeKidzzZ…

Copyright Beekidzzz bv. All rights reserved. | Privacy | Algemene voorwaarden